„Karma“ sai inspiratsiooni naise isiklikus elus toimunust ning toored, teravad ja ausad laulusõnad on kontrastiks loo energilisele ja rõõmsale kõlale.

„Otsisin hästi värvikat meeleolu ning leidsin selleks inspiratsiooni mind mõjutanud 2000. aastate alguse pop-ikoonidelt nagu Avril Lavigne ja Gwen Stefani,“ räägib Majorlilkween.

„Alates ajast, kui ma 13-aastase tüdrukuna New Yorki tulin, teadsin, et see linn on minu jaoks,“ meenutab lauljatar. „Rääkisin kõigile Eestis, et hakkan siin elama, ja nad kõik arvasid, et olen lihtsalt naiivne väike tüdruk. Modellitöö, esinejaks olemine, muusika ja videote tegemine, elamine suurlinnas... Rääkisin pöörastest unistustest oma vanematega ning nemad tekitasid minus tunde, et see kõik on võimalik.“

Artist tunnistab, et nägi väga palju vaeva, et leida endale koht modellitööstuses. Ta kolis New Yorki ning tahtis ka muusikatööstuses kätt proovida. „Ma ei osanud arvata ja karta, kui raske ja keeruline see teekond saab olema. Ühel hetkel tundsin, et olen murdunud, eksinud ja kurb,“ tõdeb Majorlilkween. „Täna usun siiralt, et vanemate sisendatud vaimne tugevus hoidis mind kõik need aastad edasi liikumises.“

„Karma“ muusikavideo on inspireeritud kultusfilmist „Hocus Pocus“. Filmis sunniti vanemat õde vastu tahtmist abielluma, kuid ta keeldus ja põgenes külarahva pahameele eest metsa, kus asus külarahvale tasumiseks õdedega koos nõiakunsti harrastama.