Jaafar Jackson teatas uudisest, et kehastab oma onu temast rääkivas eluloofilmis, sotsiaalmeedias. Tegemist on esimese suure filmirolliga 26-aastase Jaafari jaoks. Noor näitleja sõnas, et tal on suur au, et teda kaasati linateosesse, mis kannab nime „Michael“.

Filmi produtsent Graham King sõnas, et enne Michaelit kehastava näitleja leidmist korraldati suur casting. Kingi sõnul otsiti filmi suurimat tähte üle kogu maailma enne, kui õige näitleja popikuninga rolli leiti.

Jaafar on ansambli Jackson 5 liikme Jermaine Jacksoni teine poeg. Jermaine Jackson on Michael Jacksoni vanem vend. Michael Jacksoni ema Katherine Jackson on oma heakskiidu näitlejavaliku osas andnud. „Jaafar kehastab mu poega. Nii imeline on näha, kuidas ta jätkab Jacksonite meelelahutuslikku esinemisliini,“ lausus ta.

Michael Jacksoni eluloofilmi lavastaja on Antoine Fuqua ning linateost hakatakse filmima sel aastal. Fuqua sõnul näidatakse filmis „ühe mehe teekonda, kellest saab popikuningas“. Filmistuudio Lionsgate'i sõnul näidatakse filmis ära kõik Michael Jacksoni legendaarsemad ja ikoonilisemad esinemised, mis tegid temast aegade suurima meelelahutaja. Film sünnib koostöös Michael Jacksoni perekonnaga. Linateose sisu kohta pole hetkel rohkemat teada, vahendab BBC.

Viimastel aastatel on paljudest muusikamaastiku suurkujudest tehtud filme. Linateoseks on vorbitud nii Whitney Houstoni, Elvis Presley, Queeni kui ka Elton Johni elu.