Näitlejanna Portia de Rossi tähistas jaanuari viimasel päeval oma 50. sünnipäeva ning tähtsa juubeli puhul oli tal üks soov - uuendada oma pulmavandeid koos abikaasa Ellen DeGeneresiga. De Rossi üllatas enda sooviga endist telesaatejuhti oma sünnipäevapeol, mis peeti paari uues California häärberis, vahendab New York Post.

Tuntud telenägu ja näitlejanna kandsid oma vanded ette vaid lähimate sõprade ja perekonna ees. DeGeneres jagas armsast hetkest videot ka oma Instagramis. Klipist on näha, kuidas üllatunud sünnipäevakülaliste sekka ilmub ühel hetkel de Rossi, kes kandis sama pulmakleiti, mis tal oli seljas ka pulmapäeval 2008. aastal.

Portia paistab ühel hetkel otsimas rahva seast oma abikaasat, kuid lõpuks leiab ta. „Püha taevas!“ hüüab Ellen, kui märkab oma naist. Seejärel ulatas de Rossi talle väikese lillekimbu, haaras tal käest ning nad kõndisid koos külaliste ette. Nende ette astus tõsielustaar Kris Jenner ning teatas kohale tulnud külalistele, et Portia soovib uuendada oma pulmavandeid, et tähistada nende abielu.

„Portia üllatas mind oma sünnipäeval pulmavannete uuendamisega. Aitäh, Kris Jenner, et tseremoonia läbi viisid. Portia, sa oled mu suurim kingitus, isegi oma enda sünnipäeval,“ kirjutas Ellen oma Instagrami postituse juurde. Sotsiaalmeedias sooviti paarile palju õnne ja sõnati, et tegemist oli imekena tseremooniaga.

Telesaatejuht Ellen DeGeneres ja näitlejanna Portia de Rossi abiellusid 2008. aastal.