„„UV faktor“ võtab järgmisel nädalal ette uue teema ja ma ei mäleta, mis see on... Ei tule meelde! Aga me anname sellest kindlasti teada,“ ütles Vaino naerusuiselt lõpetuseks ja soovis toona kõigile ilusat õhtut.

Naer on terviseks ja seda tõestas endine „Terevisiooni“ uudistelugeja Elo Ellermaa 2021. aasta septembris. Elo luges otse-eetris ette uudiseid, kuid üks uudislõik ajas teda jubedalt naerma.

Nimelt rääkis Ellermaa toona liba-Nobeli auhindadest, mida jagati virtuaalsel tseremoonial.

Sama saatus tabas kolm aastat tagasi ka Erle Loonurmi, kes ei suutnud putukate koroonamaskide lugu ette lugedes tõsiseks jääda.

Uudisteankur Erle Loonurm jagas naljakat klippi toona ka oma Facebooki lehel. Kõik algas tavaliselt, Erle võttis putukate koroonamaskide uudist tõsiselt, kuni keegi siis kaamera taga turtsatas ja ka Erle ise naerma hakkas.

Ja kui ta kord juba naerma hakkas, siis ei saanud enam pidama.

„Putukad oma pisikeste maskidega on ka kindlasti rahul, et nad nii palju rõõmu hommikusse tõid,“ kirjutas ta Facebooki video juurde.

Postitust kommenteerisid ka tema ETV kolleegid. Liisu Lass kirjutas: „Sorry, me ei suutnud ka tagasi hoida.“ Owe Petersell lisas: „Hea tuju terveks päevaks! Aitäh, Erle.“