Eesti suurim võitlusspordisündmus The League toimub tänavu juba neljandat korda. 18. märtsil astub Tondiraba Jäähallis areenile paremik nii siit kui ka mujalt – Ott Remmer, Hendrik Themas, Maikel Astur ja paljud teised. Õhtu lõpetab juba traditsiooniks kujunenud järelpidu The League Aftermatch, kus tänavu teeb haruldase etteaste ATB.

Andre Tannebergeri ehk ATB karjäär sai alguse aastal 1998 superhitiga „9 PM (Till I Come)“, mis jõudis kiiresti Briti edetabeli esimesele kohale ning kirjutas artisti nime igaveseks tantsumuusika ajalukku. Hiljem sämpeldati seda ka ATB 1999. aasta debüütalbumil „Movin’ Melodies“ ning täpsemini loos „Don’t Stop!“, millest sai eraldiseisev hitt. 2001. aastal tegid ATB, Topic ja A7S loost veel ühe uusversiooni pealkirjaga „Your Love (9PM)“, mis oli toona suvel kõige kuumem pala raadiotes ja klubides üle kogu maailma. USA tantsumuusika edetabelis jõudis see esimesele kohale ning lausa kaheteistkümnes riigis pälviti kuldplaat.

ATB on 00ndate algusest saati püsinud väljaande DJ Magazine iga-aastases maailma parimate DJ-de nimistus ning püsib seal vankumatult tänase päevani. Tema kataloogi moodustavad 10 stuudioalbumit, 11 kogumikku, 2 lühialbumit, 36 singlit, 6 videoalbumit ja 28 muusikavideot. Ajatud hitid nagu „Killer“, „The Summer“, „Fields of Love“, „Let U Go“, „You Are Not Alone“ ja „Ecstasy“ on toonud talle miljardeid kuulamisi ning üleastumisi Euroopast Ühendkuningriigini.

„ATB, kes üles astunud tuhandetes ööklubides ja festivalidel, on nüüdseks oma esinemisi väga piirama hakanud. Eesti kontsert pole eksklusiivne mitte ainult meil siin, vaid kogu maailmas. Artisti meeskonna nõusoleku saamine nõudis pikki läbirääkimisi,“ kommenteeris Aftermatchi korraldaja.