Jaanuari keskel jagas muusik Rolf Roosalu sotsiaalmeedias üht oma esinemist, mille ta pidi ära jätma, kuna teda šokeeris esinemispaik ja korraldaja suhtumine. Nimelt oli Rolfil palutud esineda garaažis. Sellega seoses meenutas Taukar hommikuprogrammi saates, millistes kummalistes esinemispaikades on tema üles astunud.

Esmalt lausus Karl-Erik, et tal ei meenu ühtegi niivõrd kurioosset esinemiskogemust, mistõttu oleks ta pidanud bändibussi tagasi istuma ja koju sõitma. Siiski soostus muusik kirjeldama lähemalt üht kunagist esinemiskogemust, mille osaks ta oma bändiga aastaid tagasi sai.

Taukari bänd oli esinenud väikses Eesti linnas asuvas ööklubis. „Ma polnud seal ammu mänginud ja vahepeal oli hästi teemasse tõusnud suitsuruumi poliitika. Ööklubisse tehti hästi suur suitsuruum, kus ka natukene teenindati. Seal sai napsu osta nii-öelda suitsuruumis. Tegelikult muutus terve klubi nii suitsuruumiks,“ kirjeldas laulja esinemispaika.

Bändiga esinemise ajal oli Taukar ühel hetkel aru saanud, et õhk kontserdipaigas on paksuvõitu. „Ma hakkasin vaatama, et kolmandas-neljandas reas mehed teevad sirge näoga suitsu. Siis ma sain aru, et me esineme suitsuruumis. Mõtlesin, et kurat, mis te nüüd jamate,“ võttis laulja olukorra kokku. „Mõtlesin, et see on huvitav JOKK-skeem. Osa minust oli isegi tunnustav, et nad sellega on hakkama saanud,“ lausus Taukar lõpetuseks.