Selle asemel, et keskenduda Madonna kõnele otsustas rahvas nii meedias kui ka Twitteris tema välimust kritiseerida. „Ma olen siin, et tänada kõiki mässajaid, kes sammuvad mööda uut teed ja võtavad kogu kriitika enda peale. Te peate teadma, et teie kartmatus ei jää märkamatuks,“ avaldas Madonna toona oma kõne ajal.

Mõned fännid ei suutnud teda isegi ära tunda. Madonna seisis publiku ees märgatavalt suuremate huulte, kitsa musta ülikonna ja võrkkinnastega. „Madonna, kes? See ei saa olla tema!“ säutsus üks vaataja.

„Olen taas sattunud olen sattunud naistevihkamise ja vanuselise diskrimineerimise pilgu alla, mis meie maailmas endiselt levib,“ kirjutas Madonna sotsiaalmeedias. „Maailmas, mis keeldub hindamast üle 45-aastasi naisi tunnustamast ja tunneb vajadust teda karistada, kui ta on jätkuvalt tahtejõuline, töökas ja seiklushimuline.“

„Ma pole kunagi vabandanud ühegi oma loomingulise valiku ega selle eest, kuidas ma välja näen või riietun, ja ma ei kavatse alustada,“ jätkas ta. „Meedia on mind alandanud minu karjääri esimestest päevadest alates,“ jätkas popstaar, kelle sõnul on see talle kõik üks suur katse.

Tema sõnul on ta hea teerajaja, et kõikidel teistel naistel, kes pärast teda tulevad oleks tulevikus lihtsam.