Töise, kuid põnevaid projekte täis aasta möödudes Priit Loog endale uusaastalubadusi ei seadnud, kuid sellegipoolest võttis ta hetke aega, et mõelda olnule ja ühtlasi ka edasisele. „Tihti lihtsalt molutan, käin looduses, aeg-ajalt teen ka veidi sporti ja vahel hulgun kaameraga ringi,“ jagab Loog oma puhkehetki hektilise aasta alguse valguses. Hetkel saab näitlejat näha Endla teatris lausa kuues lavastuses, seega huvilistel on valikuvõimalusi jalaga segada.

Karastav võttepäev

Veebruarikuus esilinastuv Kanal 2 ja Elisa ühisprojekt „Papsid“ jutustab loo neljast erinevast, kuid sarnaste kohustustega keskealisest mehest, kes seisavad ootamatult silmitsi lapsevanemaks olemise proovikiviga. Seejuures tuleb ka tasakaal säilitada suhtluses elukaaslaste ning iseendaga. Priit Loog mängib saatesarjas üht peategelast Aleksit, kelle pealtnäha „vaba ja vallaline“ eluviis äkitselt lõpu saab, kui tema ukse taha ilmub väike prillidega poiss, kes on väidetavalt tema poeg.

Eduka lahutusadvokaadi Aleksi roll pakkus Loogile intensiivseid ja pikki võttepäevi. Loog vaatab tagasi ühele karastavale kogemusele sarja filmimisel: „Meenub üks varajase algusega võttepäev Tallinna südalinnas, õhutemperatuur oli vist umbes -10'C ja puhus lõikav külm tuul ning minu stseeni sisu oli hommikumantlis auto alla jääda. Kõigepealt proovid ja siis duublid…. Oli värskendav!“ Kui välja arvata ekstreemsed katsumused, on näitleja sõnul õhkkond võtetel vaba, mõnus ja sõbralik. „Koostöö kolleegidega on suurepärane ja õpetlik, eriti mis puudutab mu väikest lavapartnerit Marut, kes oma lõppematu energiaga pikkadel võttepäevadel, teeb mulle pika puuga ära,“ jutustab Loog muhedalt möödunud võtteperioodist.

Komöödiasugemetega draamasari „Papsid“ jõuab vaatajateni veebruaris. Sarjas löövad kaasa nimekad kodumaised näitlejad nagu Alo Kõrve, Märt Pius, Tiit Sukk, Evelin Võigemast jpt. Seriaali režissöör on Anna Stepanova ja stsenaariumi on eesti keelde kohandanud Ott Sepp.