Möödunud nädalal hakkas sotsiaalmeedias ringlema klipp sellest, kuidas Pique toob pojad autoga Shakira maja ette. Esmalt väljub autost üks laps, kes läheb auto pakiruumi juurde ja võtab sealt spordikoti. Samal ajal väljub autost teine laps, kes silkab Shakira maja värava poole ja püüab väravast läbi pääseda. Natukese aja pärast jõuab esimene laps tema juurde ning poisid sisenevad koos väravast. Pique kihutab seejärel Shakira maja juurest ära, auto pagasiluuk pärani lahti.

Twitterisse postitatud video kommentaariumis aga kritiseeritakse Piqued teravalt. Jalgpallurile heidetakse ette, et tegemist on vihmase ilmaga, kuid kummalgi lapsel pole mütsi peas ega jopet seljas. Samuti kommenteeritakse seda, et vutitäht ei vaevu isegi oma autot kontrollima, enne kui minema sõidab. „Mis isa see on... täitsa hull, et lahkub lahtise pagasiluugiga. Seal oleks võinud tõsine õnnetus juhtuda,“ kirjutas üks kommenteerija sotsiaalmeedias.

„Pique ei aita lapsi nende kottidega ega ütle neile head aega. Väike Milan sai vaevu oma kotti tassida. Pique peaks kellegi palkama, kui ta ei taha ise oma lapsi nende kompsudega aidata,“ arvas teine kirjutaja. „Hea isa tuleb autost välja ja aitab oma lapsi, avab neile ukse ja tassib nende kotte, võtab neilt käest kinni ja viib nad majja sisse,“ heitis järgmine kommenteerija Piquele tema käitumist ette.

Jalgpallur Gerard Pique ja lauljanna Shakira roosilisena tundunud suhe sai läbi möödunud aasta suvel. Väidetavalt jäi Pique Shakirale petmisega vahele ning üle kümne aasta koos olnud paar otsustas lahku minna. Kuna paaril on ka kaks last, 8-aastane Sasha ja 10-aastane Milan, siis on vanemad pikalt nuputanud ja arutanud, kuidas nende hooldusõigust jagada. Kuigi Shakira plaanis koos poegadega selle aasta alguses Hispaaniast ära kolida ja kanda hoopis USAs kinnitada, paistab, et lauljanna elab ikka veel Hispaanias ning endised elukaaslased jagavad laste hooldusõigust.