Näitlejanna Megan Foxi ja räppar Machine Gun Kellyt tundev allikas teadis rääkida väljaandele People, et staarpaaril oli möödunud nädalavahetusel suur tüli ja Fox on Kelly peale väga vihane.

Allika sõnul on Fox ja Kelly otsustanud teineteisega praegu mitte suhelda. „Megan on väga pahane. Neil oli nädalavahetusel tõsine tüli ja Megan ei taha temaga rääkida,“ teadis allikas. Mis on aga näitlejanna ja räppari kihlusest saanud? „Nad ei ole kihlust katkestanud, aga Megan võttis oma sõrmuse ära,“ ütles allikas ja lisas, et kuigi paaril on varemgi probleeme olnud, paistab olukord seekord eriti hull. „Nende suhted on tõsiselt sassis,“ lausus ta veel. Fox ega Machine Gun Kelly pole oma suhet veel kommenteerinud.

Foxi fännid märkasid pühapäeval, et ta on oma Instagrami kontolt kustutanud kõik ühised pildid Machine Gun Kellyga. Fännid panid tähele ka seda, et Fox ei jälginud sotsiaalmeedias enam Kellyt ja tegi kummalise postituse, enne kui oma konto kinni pani.

Enne kui Megan jõudis oma konto kustutada, tundsid tema fännid muret ja huvi, mis kuulsa paari vahel juhtus ja kas nad on tõesti lahku läinud. Teised aga hakkasid spekuleerima, et äkki on tegemist osava turundustrikiga enne Super Bowli.