Käesoleva aasta ning kodumaa olulisima laulukonkursi teisele ning kolmandale kohale jäänud artistid OLLIE ning Bedwetters on ühendanud jõud, et kostitada publikut vägeva sõu ning võimsa muusikaga. Bedwettersi solist Joosep Järvesaar: „Rahva huvi ja toetus on olnud peale Eesti Laulu erakordne ja südantsoojendav. Me ei osanud sellist huvi ka enda kõige märjemates unenägudes oodata“. Lisaks sellele on Bedwettersil plaanis õige pea ka oma fänne üllatada millegi uuega. „Käesoleva nädala reedel kostitame Eesti laulu fänne veel millegi väga vägevaga,“ vihjas Järvesaar salapäraselt.

Bedwetters on Eesti muusikasõbrale tuntud kui pop-punk ansambel, mis tegutses esimest korda aastatel 2004–2013. Aastal 2007 sai Pärnu punt laiemale üldsusele tuntuks kui võitis MTV Euroopa muusikaauhinna. Pärast pea kümne aastast pausi tuli 2022. aastal Bedwetters taas kokku ning üllatas möödunud juunis fänne looga „Miss Hurricane“. Eesti Laul 2023 konkursil astus kollektiiv üles looga „Monsters“ ning saavutas superfinaalis kolmanda koha. Bedwettersi liikmed on Joosep Järvesaar, Mihkel Mõttus, Karl-Kristjan Kingi, Rauno Kutti ning Kaspar Koppel.

Oliver Mazurtšak, artistinimega OLLIE, on Tallinnast pärit laulja, laulukirjutaja ja produtsent. Eesti rahvale on ta ennekõike tuntud oma 2015. aastal ilmunud debüütsingliga „Bonfire“. OLLIE praegune suunitlus on kombinatsioon elektroonilistest helidest ning tema armastusest nu-metal’i ja hip hopi vastu. OLLIE on kirjutanud ja produtseerinud laule ka teistele artistidele. Nende seas näiteks Uku Suviste „Pretty Little Liar“. Alles möödunud laupäeval pälvis OLLIE aga Eesti Laul 2023 konkursil looga „Venom“ auväärse teise koha.

Bedwetters ja OLLIE esinevad Tallinnas Kultuurikatlas laupäeval 15. aprillil. Uksed avatakse kell 19.30. Piletid on müügil Ticketeri piletikeskkonnas. Üle poolte piletitest on juba välja müüdud.