Nickelodeon Kids’ Choice Awards on Nickelodeoni produtseeritud iga-aastane ülemaailmne laste lemmikute auhinnatseremoonia. Lisaks globaalsetele superstaaridele, on Eestist auhinnale nomineeritud neli mõjuisikut.

Selle aasta „Lemmik Eesti mõjutaja“ auhinnale on nomineeritud laulja ja sotsiaalmeedia influencer Liina Ariadne Pedanik, sotsiaalmeedia tegelane ja sisulooja Laura Rannaväli, noor sotsiaalmeedia tõusev täht Marie-Liset Tauts ja sotsiaalmeedia mõjuisik Bärbel Moros.

Auhinna võitja kuulutatakse välja Los Angelesis toimuval auhinnatseremoonial 4. märtsil. Auhinnatseremooniat näidatakse ekslusiivselt Paramount+ kanalil järgmise põlvkonna teleteenuse Go3 vahendusel. Senikaua saavad inimesed Nickelodeoni veebilehel hääletada oma lemmik mõjuisiku poolt.

Fännid üle kogu maailma saavad anda oma hääle 31 kategoorias ametlikul Kids' Choice Awardsi veebisaidil, lisaks on saadaval 32 rahvusvahelist kategooriat maailma eri piirkondades. Oma lemmiku poolt saate hääletada aadressil https://kca.nickelodeon.ee/haaleta/.

Lisaks Eesti staaridele on samale auhinnale, kuid oma kategooriates, nomineeritud maailma superstaarid nagu Beyoncé, Chris Evans, Lady Gaga, Selena Gomez, Lizzo, Harry Styles, Serena Williams, Ed Sheeran, Taylor Swift ja teised. Esimest korda on Kids’ Choice Awardsile nomineeritud teiste hulgas ka Jenna Ortega, Jack Harlow ja Joji.

Nickelodeon Kids' Choice Awards 2023 annab jätkuvalt oma fännidele kontrolli, kui nad sisenevad maagilisse sürreaalsesse maailma. Tänavune auhinnatseremoonia sisaldab äärmuslikke trikke, metsikuid kuulsuste koostöid ja mänge, maagilisi illusioone ning trikke, interaktiivseid hetki Nickverse'is ja eepilisi sliminguid.

Nickelodeon, mis on nüüdseks 43. aastat tegutsenud, on number üks laste meelelahutusbränd. See on saavutanud mitmekülgse ja ülemaailmse tuntuse, seades lapsed esikohale kõiges, mida ta teeb. Brändi alla kuuluvad telesaated ja produktsioonid Ameerika Ühendriikides ja kogu maailmas, samuti tarbekaubad, digitaalsed tooted, asukohapõhised elamused, kirjastus ja mängufilmid. Nickelodeon on osa Paramounti ülemaailmsest multimeedia meelelahutusbrändide portfellist.