„Meie pilgud kohtusid esimest korda ERRi nõukaaegses koridoris ning õhus oli koheselt tunda pinget“, kommenteeris asja Bedwettersi solist Joosep Järvesaar. „See oli maagiline hetk, kus leidsime enda sisemise kindluse ning liikusime teineteisele lähemale, kuniks poorid meie näonahal paistsid sama selgelt kui kuu kraatrid kõige võimsama teleskoobiga keset pilvitut põhjamaa ööd“, jätkas Järvesaar.

OLLIE lisas omalt poolt: „Me vaatasime teineteise hinge ja saime aru, et see kõik peab juhtuma. Aitab vihkamisest ja on aeg anda muusika-armastusele vaba voli“. Nii kommenteerisid Bedwettersi solist Joosep Järvesaar ning OLLIE kahe bändi ühise singli, „Death Row“, sünnilugu.

„Death Rowle“ sündis ka muusikavideo, mille teostas Riba Films. Režissöörideks olid Joosep Järvesaar ning Jaan Sinka. Videos teevad kaasa ka mitmed kodumaised staarid nagu Lauri Pedaja, räppar Mäx ja Rivo Kingi.

Bedwetters ja OLLIE korraldavad koos ka ühise kontserti 15. aprillil Kultuurikatlas. Koos esitatakse mõned lood ning kindlasti mängitakse maha ka viimane singel „Death Row“.