Kate Middleton ja prints William saabusid eile Royal Albert Hallis toimunud BAFTA auhinnagalale ja nägid tõeliselt kaunid välja. Kate kandis valget maani ulatuvat Alexander McQueeni kleiti, mida kandis ka 2019. aastal toimunud galal. Kleidi juurde oli ta valinud mustad pikad kindad ja Zara kõrvarõngad. Prints William oli riietatud musta šikki ülikonda.

Galal punaselt vaibalt lahkudes leidis paari vahel aset aga kelmikas hetk. Moepiibli Vogue Instagrami kontole postitatud videost nähtub, kuidas Kate õrnalt abikaasa tagumikku katsus. Briti meedias on patsutus tituleeritud armsalt love tap'iks ning paari kiidetakse, et nad käitusid nagu iga tavaline abielupaar, kes teineteisele hellusi jagab.

Sotsiaalmeediasse postitatud video juures väidavad osad kommenteerijad, et tegelikult soovis Kate hoopis Williami käest kinni haarata, kuid prints tõmbas selle juhuslikult samal ajal ära. Samas leidus ka kommentaare, kus leiti, et kui Walesi printsi ja printsessi asemel oleks tegemist olnud Sussexi hertsogipaari Harry ja Meghaniga, oleks avalikkuse ja meedia reaktsioon patsutusele täiesti teistsugune. „Kõik oleksid sellest pöördes,“ arvas üks kommenteerija. „Uudistel oleksid täiesti teistsugused pealkirjad, kui Meghan oleks Harryle nii teinud,“ leidis teine kommenteerija, vihjates, et Sussexi hertsogipaar oleks sarnase käitumise tõttu sattunud kriitikalaviini alla.

BAFTA auhinnagala oli olulise tähendusega ka seetõttu, et William ja Kate pole viimased kaks aastat tseremoonial käinud, vahendab People. 2021. aastal otsustas prints William galast loobuda, kuna tema vanaisa prints Philip suri samal ajal, ning eelmisel aastal ei saanud paar galat väisata teiste kohustuste tõttu.