Elu veidraim käskkiri

Sel nädalal Rock FMi eetris koos Robert Kõrvitsaga kuulajaid rõõmustav Tanel Padar meenutas kooliajast juhtumit, mis tõi talle käskkirja. See juhtus tänu omaaegse ansambli Nirvana lauljale legendaarsele Kurt Cobainile.

„Lugesime sõbraga, et ta käib kogu aeg sama kampsuniga ja ta ei pese seda,“ meenutas Padar. „Kui olime mõlemad kuu aega käinud sama kampsuniga koolis, saime haisemise pärast käskkirja...“

Ott Kiivikas soovitab tähtpäevaks tervislikku praadi.

Jaagup Kreem õpetab, kuidas valmistada liha Bourboni viski marinaadis.

Kokasaade koduköögist

Pühade eel on oma Instagrami kontol teinud väikse kokasaate otse oma koduköögist Jaagup Kreem ja Ott Kiivikas. Jaagupi viskimarinaadis liha valmib tema lustaka ja mahlaka teksti saatel, Ott on ontlikum ja täpsem oma tuunikalasteigi retsepti jagades. Mõlema road näevad välja ahvatlevad ja kaunistaks iga pidulauda!

Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar tähistasid koosolemise viiendat aastapäeva.

Viies aastapäev

Laulja Stefan ja tema kihlatu Victoria tähistasid 20. veebruaril oma koosolemise viiendat aastapäeva tippkokk Orm Oja itaaliapärases restoranis. „Viis ilusat aastat,“ kirjutas muusik oma sotsiaalmeediapostituses.

Detsembri lõpus teatas Stefan, et nende perre sündis kaua oodatud pisitütar Maya. Uue aasta esimesel päeval said värsked vanemad haiglast koju.

Jaga
Kommentaarid