Kethi jagas toredat fotojäädvustust oma Facebookis. Kethi isa kohalolek ehmatas teda lausa kümme korda õnnelikumaks. „Prožektorid pimestasid mind terve aeg laval olles nii palju, et ma ei näinud, kuidas ta saalis kaasa elamas oli. Seda suurem oli rõõm, et tal oli ka sünnipäev ja ma helistasin talle ühe laulu eel, sest tahtsin väga, et ta seda esitust kuuleks.
Loomulikult ta ei vastanud, millest mul oli kahju, aga ta ei vastanud, sest ta kuulis seda laulu päriselt saalis,“ ütles ta.

Kuigi Uibomägi sai mõne aasta eest tuntuks eelkõige lauljana, saavutas ta laiema tuntuse ikkagi teletööd tehes ja just TV3 saatejuhina. 2021. aasta sügise hakul, kui kanal pakkus Kethile ekraanil säramise asemel kaadritagust teletööd, otsustas ta töösuhte lõpetada.

„Tean, et olen väärt enamat, kui mulle pakuti. Usaldan oma sisetunnet ja jään alati endale kindlaks,“ lausus ta värske Tervis Plussile antud intervjuus.

„Mis mõttes mina ja töötu?“ kirjeldas ta esimest emotsiooni, kui oli telefonitsi ühenduses töötukassa konsultandiga ja kuulas tema soovitusi. Veidi olukorda analüüsinud, ei tundunud see enam sugugi hull. „Mis selles siis halba on? Meil on ju nii palju inimesi, kes on selle läbi teinud, nüüd on minu kord. Sain aru, et see ongi elu loomulik osa – olin tõusnud ju hästi kiiresti ja kukkusin siis sähmakaga alla. Mõtestasin selle enda jaoks lahti ja sain lõpuks aru, et see on võimalus millekski uueks.“