Teisipäeval laadis Britney oma Instagrami kontole üles video, kus ta näitab kleite, mida üks ettevõtte talle saatnud on. Ta hoidis kleiti käes, tantsis sellega ja tänas ettevõtet, kes talle riideid saatis. Veel mainis ta oma fännidele, et nad ei kutsuks politseid juhul, kui ta taas oma Instagrami konto kustutab. Eelmine kord, kui ta oma konto sulges, käisid lauljanna kodus politseinikud, kuna tema fännid olid teinud mitu kõnet võimudele ja tundsid muret Britney heaolu üle.

Video teises pooles annab popstaar oma fännidele aga kummalist nõu. „Ärge olge kunagi Ameerika mäed!“ hüüab Spears videos. Sama loosungit kordab ta ka video lõpus ja jookseb kaamera ees korduvalt edasi-tagasi.

„Jääge tagasihoidlikuks! Hei, emme ja issi, ma olen täht,“ kirjutas Britney video juurde. Poole ööpäeva jooksul on tema video pea 400 tuhat meeldimist kogunud.

Britney on oma Instagrami postitatud videote juurest eemaldanud võimaluse postitusi kommenteerida. Sellest hoolimata on tema suurimad fännid võtnud popstaari postituse teemaks ja arutavad tema käitumist Twitteris. Mõned kommenteerijad toovad välja, ehk teeb Britney oma postitustega selliseid nalju, millest teised aru ei saa. „Nii kurb on teda sellisena näha,“ leiti kommentaariumis. „Võta endale mänedžer ja kustuta Instagram ära,“ andis teine kommenteerija lauljannale nõu. „Issand, mis Britneyga toimub? See on nii hirmus ja kurb,“ arvas järgmine kommenteerija.

Leidus ka fänne, kes Britney videot nii dramaatiliselt ei võtnud. „Ta lihtsalt lõbutseb, aga teie võtate seda käitumisena, mille üle tuleks muret tunda,“ avaldas üks kommenteerija oma arvamust popstaari video osas. „Kui ta jälle oma juuksed maha ajab, siis tuleb alles muretseda,“ võttis teine kommenteerija Spearsi videot skeptiliselt vastu.