Briti meediaväljaanded kirjutavad, et populaarne laulja Adele ja tema kallim on planeerimas oma unistuste pulma pärast seda, kui Paul oli maailmakuulsa staari endale naiseks palunud. Väidetavalt plaanib paar abielluda juba selle aasta suvel.

Spekulatsioonid, et Adele on kihlunud, hakkasid levima pärast naise möödunud nädalavahetusel Las Vegases toimunud kontserti, kus tähelepanelikult pealtvaatajad märkasid, et naisel särab sõrmes hiiglaslik teemantsõrmus, vahendab Mirror. Kuigi Adele on sõrmust kandnud juba üle aasta aja, siis nüüd on levimas jutud, et paar plaanib teineteisele jah-sõna öelda juba sel suvel. Uudise, et Adele on kihlunud, avaldas esimesena Ameerika Ühendriikide populaarne kõmublogi Deux Moi.

Lauljatar ja tema kallim jäid viimati kaamerate ette veebruari alguses Ameerikas toimunud Superbowlil. Eelmise aasta mais sõnas Adele, et tema ja Paul olid kokku kolinud.

Lauljatari ja spordiagendina tegutseva Pauli suhe tuli avalikuks 2021. aasta suvel, kui nad väisasid koos NBA finaalmängu. Pärast seda on nad mitmeid kordi jäänud paparatsokaamerate ette. Adele avaldas sotsiaalmeedias endast ja oma peikast esimese ühise foto 2021. aasta sügisel ja kinnitas sellega, et nad on suhtes.