Applegate, kes on eestlastele tuntud eelkõige seriaalist „Tuvikesed“ ning mitmetest komöödiafilmidest, väisas üritust koos oma tütre Sadiega. Maani ulatuvat musta pintsakkleiti kandnud staar toetus punasel vaibal kepile, millele oli kirjutatud „FU MS“, mis viitab sellele, et Applegate saadab teda kimbutava polüskleroosi pikalt.

Christina Applegate

Staar sai oma diagnoosist teada 2021. aasta augustis, misjärel peatati Netflixi hittseriaali „Dead to Me“ viimase hooaja võtted. Applegate'i tervis halvenes meeletu kiirusega, kuid ikkagi soovis ta antud hooaja lõpuni filmida. Rohkem ta arvatavasti näidelda enam ei saagi. Kuigi ta keha liigub ning ta saaks väiksemaid rolle teha, siis ta ei jaksaks enam võtteplatsil 12–14 tundi veeta. Ta on aga varem selgitanud, et saab teha pealelugemisi näiteks multifilmidele ja reklaamidele, et hoida end tegevuses ning teenida raha oma perekonnale.

Los Angeles Timesile antud intervjuus paljastas ta, et eile õhtu aset leidnud auhinnagala on arvatavasti viimane, mida ta külastab. Ta oli küll auhinnale nomineeritud, kuid pidi koju minema ikkagi tühjade kätega.