„Ostsin taaskasutuskeskusest endale keskkooli lõpuriided. Sain 75 krooniga viigipüksid, vesti, särgi ja lipsu ning isa kingad olid ka. Ma sain täiesti toimiva ülikonna sealt endale,“ meenutas Niinemets.

„Ma tahaksin seda müüki tuua, aga keskkooli lõpupidu oli nii raju, et järgmine päev seda ülikonda enam ei olnud,“ naljatles Tõnis.

„Seda enam on mul hea meel. Soovitan kõikidele, kes keskkooli lõpetavad: ärge minge kuskile poodi mingit kallist ülikonda ostma. Võib juhtuda, et keskkooli lõpupidu on selline, et järgmine päev ei leia seda enam üles,“ ütles Niinemets lõpetuseks.

Grete Kuld avas veebruari alguses päris oma kirbuka. „Te ilmselt juba teate, et olen mega taaskasutuse fänn ja olen veendumusel, et ilusaid asju peaks pidevas ringluses hoidma! Olengi nüüd lõpuks avamas päris oma kirbukat,“ hõiskas Kuld sotsiaalmeedias.

Lähemal uurimisel selgus, et näitlejatari loodud pood Arena Kirbuturg asub A Le Coq Arena lisaruumides. Kui on soovi Kulla poes boksi rentida, siis tuleb selle eest kuus välja käia 55 eurot, praegu saab aga staari sünnipäevakuu raames antud pakkumise 10 eurot soodsamalt.