Kui prints Harry teos „Spare“ tänavu jaanuaris müügilettidele jõudis ja kiiresti üle kogu maailma ääretult populaarseks sai, hakkasid levima jutud, et Sussexi hertsog plaanib oma esimese raamatu tuules veel mõned teosed kirjutada. Nüüd olla ta aga oma meelt muutnud ega kavatse uusi memuaariraamatuid välja anda. Väidetavalt on printsil tekkinud uus plaan - ta tahab juba ilmunud kõvakaanelist raamatut täiendada vähemalt ühe peatükiga.

Väljaanne Page Six kirjutab oma allikatele toetudes, et Harryl olla tõepoolest selline plaan küpsemas. „Ta plaanib lisada vähemalt ühe peatüki oma raamatule. See ilmuks selle aasta lõpus või järgmise aasta alguses, kui tema raamatu müük on lõppenud,“ teadis allikas rääkida.

Allika sõnul tunnevad printsi raamatu lugejad suurt huvi selle vastu, kuidas Harry ja tema abikaasa Meghan Markle end tundsid pärast seda, kui raamat „Spare“ ilmus. „Lugejad tahavad teada Harry ja Meghani tunnetest pärast seda, kui neid kritiseeriti nende Netflixi dokumentaalsarja ja „Spare“'i ilmumise pärast,“ lausus ta ja lisas, et ekstra peatükk raamatus oleks just õige valik Sussexi hertsogipaari emotsioonide avalikkuse ette toomiseks.

Harry memuaariraamatu „Spare“ kirjastus Penguin Random House pole veel teatanud midagi sellest, et printsi raamatule peaks lisanduma üks peatükk.

Varem on Harry rääkinud, et tema esimeses raamatu „Spare“ mustandis oli üle 800 lehekülje materjali, kuid ta kärpis seda poole vähemaks enne teose ametlikku ilmumist. Sussexi hertsog tunnistas jaanuaris, et tal oli raske teha valikut, mida jätta raamatusse ja mida mitte. „Selle raamatu asemel oleks võinud ilmuda kaks raamatut,“ sõnas ta möödunud kuul.