Nimelt väidavad mitmed allikad, et pärast kuningas Charlesi kroonimist saab Camillast täieõiguslik kuninganna. Buckinghami palee siseringis on levinud jutt sellest, et Queen Consorti tiitel on nende sõnul liiga tülikas ning seetõttu on otsustatud „lihtsama“ kuninganna tiitli kasuks.

Allikate vihjeid ka mitmed juba väljakuulutatud plaanid, mis leiavad aset pärast maikuust kroonimist. Näiteks on Camilla heategevusfondi festival, mis leiab aset suvel, saanud endale nimeks Queen's Reading Room Festival. Varem oli antud ürituse nimes tema senine tiitel ehk tegemist oli Cornwalli hertsoginna lugemisfestivaliga.

Charles ei näe muudatuses probleemi ning ta on toonud näitena esile tema vanaisa kuningas George VI, kelle abikaasa Elizabeth Bowes-Lyon oli samuti Queen Consort, kuid rahvas kutsus teda ikkagi kuningannaks. Samuti oli Charlesi enda isa prints Philip samuti tegelikult Prince Consort.

Pole teada, kuidas Suurbritannia avalikkus antud uudisele reageerib, kui see ühel hetkel ametliku kinnituse saab. Veel aasta tagasi oli teada, et Camillast ei saa pärast Elizabeth II surma kuninganna, vaid temast saab printsess. See oli paika pandud juba paleesiseselt 2005. aastal, kui lahutatud Camilla perekonnaga liitus. Kuid enne surma teatas Elizabeth II, et tema üheks viimaseks sooviks on see, et lojaalsuse eest saaks Cornwalli hertsoginnast Queen Consort ehk kuninga abikaasa.