Värskes usutluses räägib Shakira naistest, kes ei toeta teisi sookaaslasi. Krõbedas vastuses ütleb ta lausa, et sellistele nõrgema sugupoole esindajatele on „reserveeritud koht põrgus“. Hispaania meedia spekuleerib, et see on selge viide Pique armukesele Clara Chiale, kellega ta Shakirat väidetavalt kaks aastat pettis. Jalgpallur ja temast üle 10 aasta noorem armuke on siiani romantilises suhtes ning elavad koos.

Samas intervjuus kirjeldab superstaar, kuidas ta varem uskus sellesse, et naine ei saa olla tervik ilma tema kõrval oleva meheta. „Ma olen tavaliselt olnud emotsionaalselt vägagi sõltuv meestest, keda ma olen armastanud. Ma arvan, et ma olen näinud seda narratiivi nüüd teisest vaatepunktist ning nüüd olen ma täielikult ainult enesest sõltuv,“ hõiskab Shakira.

Ta arvab, et kui naine peab eluraskustega silmitsi seisma, tuleb ta alati tugevamana välja. „On unistused, mida purustatakse, aga siis sa peadki üles korjama need tükikesed ja panema end jälle tagasi kokku. Samuti pean ma olema heaks eeskujuks oma lastele,“ lisas Shakira.