Eesti Vabariigi iseseisvuspäeval alguse saanud ning juba kaheksandat aastat toimuv Eesti ja põhja regiooni suurim pokkerifestival meelitab igal aastal pokkerilaudade taha tuhatkond mängijat, kel on võimalus osaleda enam kui viiekümnel turniiril.

Eile festivali raames toimunud kuulsuste õhtul panid oma oskused ja õnne proovile muusikud Uudo Sepp, Teele Viira, Laura Põldvere, Jaan Pehk, Yasmyn, Indrek „Summer“ Raadik ja Silver Laas, näitlejad Indrek Taalmaa ja Liina Tennosaar, advokaat Robert Sarv, saatejuhid Robert Rool, Erkki Sarapuu ning Rauno Märks, tantsutäht Mairold Millert ning helilooja Priit Pajusaar. Muusikalise etteastega tervitas osalejaid Yasmyn.

Kõige kaugemale jõudis kuulsustest näitleja Indrek Taalmaa, kes saavutas rohkem kui 300 mängija seas auhinnalise 15. koha, millega kaasnes 670-eurone võidusumma. Õhtu üllataja oli laulja Uudo Sepp, kes õppis pokkerit mängima alles päev varem, kuid saavutas algajana tihedas konkurentsis sellegipoolest 17. koha ning teenis 530-eurose võidusumma. Tubli tulemuse tegi ka muusik Indrek „Summer“ Raadik, kes jõudis 37. kohale ning sai võidusummaks 260 eurot.