Mitmete allikate sõnul on Madonna uus kallim 29-aastane poksitreener Josh Popper ning väidetavalt on paari vahel tekkinud tõeliselt kuumad tunded. Treener ja lauljanna olid kohtunud ühes treeningsaalis, kus Popper Madonna ühte last juhendab, vahendab New York Post.

Poksimine pole ainus tegevus, mis Joshi pidi köitma. Väidetavalt osaleb noormees sel kevadel Ameerika telekanali Bravo tõsielusaates „Summer House“.

Paar päeva pärast veebruari alguses toimunud Grammyde auhinnatseremooniat jagas Madonna pilte ja klõpse oma uuest väidetavast kallimast. Neil piltidel oli näha, kuidas popikuninganna kaisutab suurte tätoveeringutega kallimat surudes oma huuled vastu kallima õlga, kirjutab Page Six.

Esimesed pildid Madonnast ja Popperist koos ilmusid sotsiaalmeediasse juba veebruari keskpaigas. Ühel Joshi kontole postitatud fotol seisavad nad kõrvuti, teisel aga embab Madonna seljatagant oma uut silmarõõmu. Mitmed Instagrami kasutajad olid postitusest šokeeritud ning uurisid, kas tõesti on poksitreener ja lauljanna suhtes. Spekulatsioonide lisas vürtsi juurde tõsiasi, et Madonna ja Popper asusid sotsiaalmeedias teineteist jälgima.

Popikuninganna ega Popper pole veel oma suhet kinnitanud, samas ei ole nad suhtekõlakaid ka ümber lükanud.

Enne Popperiga armuõnne leidmist oli Madonna koos 23-aastase modelli Andrew Darnelliga, kuid nad läksid lahku nädal tagasi. Suhtele sai saatuslikuks see, et Darnellil oli tekkinud uus silmarõõm ning Madonna jaoks oli lahkuminek olnud eriti valus. Naisel oli lausa „enesekindluse kriis“ ning teda häiris, et Darnelli uus kallim oli noormehega sama vana - Madonna on modellist 41 aastat varem.