Kolmapäeva õhtul märgati räpparit Tyga ja punkstaar Avril Lavigne'i Pariisis lõbusalt aega veetmas. Paar saabus koos Pariisi moenädala raames Courreges'i moesõule ning väidetavalt olid nad koos olnud ka eelmisel õhtul. Hiljem tulid nad käsikäes Leonardo DiCaprio korraldatud peole kohalikus restoranis Kúkú. Mõlemad muusikud kandsid tumedaid riideid ning nad üritasid mitte silma torgata, vahendab TMZ.

Tegemist polnud esimese korraga, kui Avrili ja Tygat koos avalikus kohas märgati. 20. veebruaril olid Avril ja Tyga õhtustanud koos Los Angelese linnas asuvas NOBU restoranis, mis on sealsete kuulsuste seas kõrgelt hinnatud restoran. Muusikud suhtlesid teineteisega vabalt ning kallistasid pärast õhtusööki restorani parklas, vahendab Daily Mail. Kuigi embusest võis jääda mulje, et Avril ja Tyga lahkuvad eraldi autoga restoranist, sõitsid nad siiski sama masinaga minema. Juba järgmisel päeval lahvatas uudis, et Lavigne ja Sun olid oma kihluse lõpetanud.

Avril Lavigne ja Mod Sun jõudsid kihlatud alla olla aasta ning viimastel kuudel elasid nad pidevas kokku-lahku suhtes. Veebruari lõpus otsustasid muusikud oma suhtele joone alla tõmmata. Tyga on varem olnud suhtes tõsielustaari Kylie Jenneriga.