Kolmapäeval külastas Leno Ameerika telesaadet, mida juhib Kelly Clarkson, ja rääkis seal jubedatest õnnetustest, mis temaga paari viimase kuu jooksul juhtunud on. Novembris toimunud õnnetuses sai Leno tugevaid põletushaavu kätele, rinnale ja näole ning vajas seetõttu ta haiglaravi.

Jay lausus telesaates, et on õnnetusest taastunud. Kui Clarkson kiitis, et Leno näeb hea välja, viskas mees nalja: „Aitäh, mul on tuttuus nägu“. Ta tunnistas, et vahepeal nägi ta nägu üpriski kolmanda astme põletuste tõttu kohutav välja. „See oli päris jube vaatepilt,“ sõnas ta ning seepeale kiitis Kelly, et praegu pole Jay näos ühtegi jälge kohutavast õnnetusest.

Leno keeras intervjuu veel humoorikamaks viitega, et tegelikult kannab ta tõmblukuga maski ning tema põletushaavadega nägu on selle all peidus. „Ainult teist korda oma karjääri jooksul olen ma komöödia uus nägu. Esimest korda olin 80ndatel ja nüüd olen jälle. Mul on täiesti uus kõrv,“ lõõpis ta veel.

Jaanuaris sattus Leno järjekordsesse õnnetusse, kui kukkus oma mootorrattalt maha. Autohuvilisest saatejuht oli käinud testimas 1940ndatest pärit India mootorratast, kui õnnetus aset leidis. Ta murdis oma rangluu, kaks ribi ning tal oli kaks mõranenud põlvekedra. Õnneks ei mõjutanud vigastused tema tööd saatejuhina.