Stefan rääkis, et temal ja Victorial on läinud pulmade planeerimisega väga hästi. Keeruliseks osutus neil pulmakülaliste nimekirja tegemine. „Algselt me mõtlesime, et me ei tee suurt pulma, teeme väiksed pulmad. Kuna pulmad on sellised kulukad asjad, siis iga inimene, kes kuuleb, et tuleb pulma mingit teenust pakkuma, siis paneb ta ühe nulli otsa,“ rääkis Stefan ja viitas, et pulma korraldamine pole odav lõbu.

Muusik kirjeldas raadioeetris, kuidas tema ja Victoria üritasid pulmatorti pisut odavamalt saada. „Ütleme, et tahame torti üheks tähtsaks sündmuseks,“ paljastas ta kavaluse, kuidas tähtsa koogi eest veidi vähem raha välja käia.

Hiljuti käis Stefan Armeenias ning filmis seal koos Victoriaga telesaadet „Stefaniga Armeenias“. Saatejuht Pille Minev uuris, kas mõni saatest läbi käinud inimene saab Stefani pulma kutse. „Muidugi! Ma kahjuks kõiki kutsuda ei saa, aga kõik minu pereliikmed, kes saavad tulla, on oodatud. Keda ma väga tahaks näha, on minu vanaema ja ta tuleb koos minu nõbuga,“ avaldas Stefan.

Kas Stefani ja Victoria pulm tuleb pigem Eesti pulm või Armeenia pulm? „Suhtlus toimub eesti keeles, aga Armeenia traditsioone tuleb ka sisse,“ sõnas ta. Muusiku sõnul on tavalises Armeenias pulmas esindatud nii šašlõkivardad kui ka ringtantsud.

Küsimusele, kas paar tantsib pulmas traditsioonilist valssi, vastas Stefan humoorikalt. „Tuleb pulmabreik,“ naljatles muusik.