Ajuaneurüsmi tõttu haiglasse sattunud Sizemore`i surma kinnitas tema esindaja Charles Lago meediale saadetud avalduses, vahendab The Guardian.

„Pean suure kurbusega teatama, et näitleja Thomas Edward Sizemore ... lahkus meie seast täna rahulikult ja une pealt Burbanki St Joseph’i haiglas. Tema vend Paul ja kaksikutes pojad Jayden ning Jagger (17) olid mehe surma hetkel tema kõrval,“ teatas näitleja esindaja Lago.

„Reamees Ryani päästmisest“, „Allatulistatud Black Hawkist“ ja „Pingest“ tuntud Sizemore viidi tänavu 18. veebruaril Los Angelese Providence Saint Josephi haiglasse ning ta oli sellest ajast alates olnud koomas.

Sizemore'i pressiesindaja Charles Lago kinnitas juba siis, et Tomil pole mingit paranemislootust. „Arstid teatasid perele, et lootust pole, ning soovitasid langetada otsus tema elu lõpetamiseks.“

2007. aasta jääb paljudele kuulsustele meelde kui vangla-aasta. Ka Sizemore pidi samal aastal pikka aega vanglas viibima. Ta veetis toona vanglas narkokuritegude eest mõistetud karistusena 16 kuud ning vabanes 2007. aasta detsembris.

Sizemore`i eraelu saatsid pidevalt ka vägivald ja erinevad mõnuained. 2003. aastal mõisteti ta süüdi koduvägivallas oma toonase tüdruksõbra Heidi Fleissi vastu ja ta veetis 6 kuud vanglas. Koduvägivalla eest pidi mees karistust kandma ka 2017. aastal, toona sai ta tingimisi vanglakaristuse.

Sizemore oli 90ndatel abielus Ameerika näitlejanna Maeve Quinlaniga ja neil on kaks last.