Davidson oli naasmas oma uue tüdruksõbra Chase Sui-Wondersiga (26) Hawaii reisilt, kui nende sõiduk kaldus teelt kõrvale ja sõitis ühte majja sisse, vahendab TMZ.

Pealtnägijate sõnutsi oli auto enne avariid Beverly Hillis piirkonnas kiirendanud. Seejärel oli juht kaotanud sõiduki üle kontrolli ja masin põrutas vastu elumaja. Enne majaga põrkumist sõitis Davidson maha ka mitu hüdranti.

Sõidukis viibinud Davidson ja Wonders õnneks viga ei saanud, kuid maja ja Davidsoni luksusauto said tõsisemaid kahjustusi. Sündmuskohale kutsuti ka politsei.

Vaata rohkem pilte ka siit!

Davidson on viimastel aastatel pakkunud kõneainet enda kuulsate kaasadega. Mullu novembris jäi ta kaamerasilma ette tippmodell Emily Ratajkowskiga. Davidson ja Ratajkowski ilmusid koos 27. novembril New Yorgis Madison Square Gardenis toimunud korvpallimängule, kus New York Knicks mängis Memphise Grizzlesi vastu. Modell ja koomik istusid platsi ääres kõrvuti ja paistsid teineteise seltskonda nautivat.

Nii Ratajkowski kui Davidson läksid mullu suvel oma endistest kallimatest lahku. Koomiku ja tõsielustaar Kim Kardashiani teed lahknesid pärast üheksa kuud kestnud suhet ning Ratajkowski lõpetas neli aastat kestnud abielu filmiprodutsent Sebastian Bear-McClardiga. Davidsonil on ajalugu ka teiste mitmete kuulsate naistega, nende seas laulja Ariana Grande, modell Kaia Gerberi, seltskonnastaar Kim Kardashiani ning näitleja Kate Beckinsale'iga.