Kourtney Kardashian postitas endast hiljuti Instagrami uued fotod, kus näitas oma muutunud soengut. Tõsielustaar otsustas oma juukseid blondeerida ja värskest välimusest paar klõpsu sotsiaalmeediasse postitada. Fotodel poseeris Kardashian mustas nahkses korsetis koos musta tagiga. Fännid aga Kourtney uuele juuksestiilile tähelepanu ei pööranud, vaid võtsid luubi alla hoopis tema õlavarrel asuva kühmu.

Instagrami kasutajatel ei jäänud mügarik märkamata ning nad hakkasid tõsielustaari postituse kommentaariumis arutama, kas tegemist on tõsise tervisemurega või on Kardashian jäänud haledalt vahele oma pildi tuunimisega. „Mis see naljakas kühm su paremal käel on?“ küsis üks otsekohene fänn. „Kas ta ei vaata üldse oma pilte enne, kui ta neid postitab? Mis asi tal käe peal on?“ uuris teine fänn. „Sa peaksid oma kätt kindlasti kontrollima, see võib tõsine olla,“ oli kolmas kommenteerija Kourtney pärast mures.

Postituse all leidus ka fänne, kes jagasid lahkelt teistele selgitusi, miks on tõsielustaari õlavarrel väike mügarik. „See ei ole kühm. See on lihtsalt osa tema rinnast, mille korsett on üles lükanud. Kas te tõesti pole seda ühelgi naisel varem näinud?“ kirjutas üks teadlik kommenteerija. Leidus mitmeid Instagrami kasutajaid, kes temaga nõustusid.

Samuti oli postituse all kommenteerijaid, kes panid tähele Kourtney värskelt värvituid juukseid ja arvasid, et tõsielustaarile sobib tema uus soeng. „Blondidel ongi elu lõbusam,“ tõdes üks fänn ja temaga nõustusid mitmeid. „Ma armastan sinu blonde juukseid,“ kirjutas veel üks fänn.