Üheksakümnendate lõpus polnud vist ühtegi teismelist poissi, kes ei oleks teadnud Mendesi olemasolust. USA-s üles kasvanud, aga Kuuba juurtega näitlejanna on olnud paljudes kõrval- ja peaosades, sealjuures hittfilmides „Treeningpäev“, „Kiired ja vihased 2“, „Hitch“, „Kummitusrattur“ ning „Koht mändide all“.

Paraku pole Mendes nüüd juba aastaid näitlemisega tegelenud. Tema kõige viimane film esilinastus 2014. aastal ja kandis pealkirja „Kadunud jõgi“.

Avalikult oli selle menuka näitlejanna karjäärist kuulda rohkem mullu oktoobris, kui ta võttis sel teemal sõna sotsiaalmeedias. Mendesi sõnul pole ta kõigest hoolimata näitlemist jätnud. Ta soovis lihtsalt lastega rohkem koos olla, seda aga pikad võttepäevad ei soosinud.

Mendes elab koos Hollywoodi superstaari Ryan Goslinguga ning neil on kaks kooliealist tütart: Esmeralda ja Amanda.

Gosling ja Mendes on hoidnud enda suhte- ja pereelu privaatsena ega räägi sellest eriti. Näiteks sai avalikkus nende abiellumisestki teada 2022. aastal ja seda seetõttu, et Mendes postitas sotsiaalmeediasse pildi tätoveeringuga „de Gosling“. Hiljem Austraalia tuuril olles kinnitas Mendes paari abielu, kuid rohkem eriti ei kommenteerinud.

Mendest ja Goslingut peetakse Hollywoodi üheks privaatsemaks paariks.

Vaata ka, kuidas Mendes nüüd välja näeb!