Veebruari keskpaigas teatas Bruce Willise (67) perekond ühisavalduses, et armastatud Hollywoodi staar on dementne. Diagnoos andis justkui viimase pitseri otsusele, et „Visa hinge“ tähte enam ekraanidel ei näe.

Bruce ilmus aga hiljuti avalikkuse ette, kui veebruari lõpus nähti teda Californias Santa Monicas, kui ta oli parasjagu külastamas kohvikut oma kahe sõbraga.

Loomulikult tekitas menunäitleja ilmumine avalikkuses elevust, kuid Bruce'i naise sõnul on sellel ka omad tagajärjed. „See jutt on suunatud kõigi fotograafide ja „videorahva“ suunas, kes soovivad minu abikaasast midagi eksklusiivset saada. Hoidke distantsi,“ räägib Emma Instagrami tehtud videopostituses.

Emma selgitab lähemalt raskusi, mis kaasnevad dementse inimese eest hoolt kandmisega. Tema sõnutsi on inimestel ainuüksi endaga hakkama saamisega probleeme, kas või näiteks kohvi tegemisel.

Näitleja abikaasa viitab eelpool nimetatud Santa Monicas tehtud paparatsopiltidele ja ütleb: „Palun ärge pöörduge mu abikaasa poole ja ärge küsige temalt, kuidas tal läheb ega muud sarnast. Jätke ta rahule. Laske meie perel või kes iganes temaga tol päeval koos on, viia ta turvaliselt punktist A punkti B. See on minu sõnum.“