Endine „Jackassi“ staar Bam Margera on kimpus olnud nii narko- kui ka alkoholiprobleemidega. Ei paista, et tema allakäiguspiraal oleks läbi saamas - hiljuti oli Margera rünnanud oma väidetavat uut tüdruksõpra ning San Diego politsei vahistas näitleja.

Avalikkusele tundmatu naine oli politseile öelnud, et Bam lõi teda jalaga ning naine nimetas „Jackassi“ staari oma „meheks“. Väljaanne TMZ kinnitab oma allikatele toetudes, et tundmatu naine pole aga Margera endine abikaasa Nicole Boyd.

Bam arreteeriti möödunud nädala neljapäeva varahommikul, kui politsei sai kõne, et helistaja kahtlustab Margera kodus koduvägivalla juhtumit. Politsei saabus mehe koju ja viis Bami kohalikku kinnipidamisasutusse. Pikalt mees vahi all ei viibinud - järgmisel päeval oli Margera tasunud 50 000 dollari suuruse kautsjoni ning pääsenud taas vabadusse.

Praegu pole veel selge, kas rünnakus kannatada saanud naine kavatseb „Jackassi“ näitleja kohta ametliku süüdistuse esitada või mitte.

USA rulaprofist ja telestaarist sai Eesti e-resident aastal 2016, kui ta asutas ettevõtte Bammerch OÜ, kus tegi koostööd ettevõtja Taavi Kikasega. Projekti eesmärgiks oli muuta tema originaalkujundustest 3D-printimise abil ehteid, aksessuaare ja muid esemeid. Bam ja Taavi kohtusid ühise sõbra kaudu ning otsustasid uue koostöö loomiseks ühendada Bami loomingud ja Taavi 3D-printimise oskused.