Kuigi Harry ja Meghani suhted kuningliku perekonnaga on viimasel ajal üle kivide ja kändude käinud, on paar siiski kuningas Charles III kroonimistseremooniale kutsutud. Mõnevõrra kahtluse all on aga see, kus Sussexi hertsogipaar tol ajal peatub, kuna Charles võttis Harrylt ja Meghanilt ära nende Ühendkuningriigi kodu. Sussexi hertsog ja hertsoginna peavad oma Frogmore Cottage'i kodust välja kolima pärast maikuus toimuvat kuninga kroonimistseremooniat.

Charles pole veel välja pakkunud oma pojale ja miniale uut ametlikku kodu Suurbritannias, kuid on teada, et paaril on võimalus kuskil peatuda juhul, kui nad peaksid Ühendkuningriiki tulevikus kasutama. Briti meedia andmetel oleks Harryl ja Meghanil võimalus ööbida mõnes Buckinghami palee, St. Jamesi palee või Kensingtoni palee sviidis, kuid tegemist oleks ajutise lahendusega. Harry ja Meghan ei saa endale Ühendkuningriigis ühtegi püsivat elamist, vahendab The Sun.

Harry ja Meghan olid möödunud nädalal saanud kuningas Charlesi kroonimistseremooniale kutse meili teel. Briti meedias spekuleeriti, kas paar üldse kroonimistseremooniale kutsutakse, kuna nad on viimastel kuudel olnud kuningliku pere osas ülimalt kriitiliselt ning teinud nii Charlesi, prints Williamile kui ka Camilla osas mitmeid etteheiteid. Paari esindaja kinnitas, et Harry ja Meghan olid kutse kätte saanud, kuid ei avaldanud, kas paar maikuus toimuvale tseremooniale kohale läheb.

Kuningas Charlesi kroonimistseremoonia leiab aset 6. mail, kuid samal päeval tähistab prints Harry ja Meghan Markle'i poeg Archie oma neljandat sünnipäeva. Seetõttu on lahtine, mida paar otsustab ning kumma elusündmuse esikohale seab.