Kunagine Hollywoodi staarpaar Bruce Willis ja Demi Moore lahutasid oma abielu küll üle 20 aasta tagasi, kuid nad saavad siiani hästi läbi. Willisel diagnoositi mõnda aega tagasi dementsus ja Demi on otsustanud, et aitab nüüd Bruce'i eest hoolitseda. Selleks kolib ta näitleja naise Emma ja nende kahe noorima tütrega ühe katuse alla elama.

Taoline otsus langetati, et naised saaksid omavahel jagada koormat, mida dementsuse käes kannatava Bruce'i eest hoolitsemine neile paneb. „Demi on majja sisse kolinud ja ta ei plaani niipea lahkuda,“ teadis üks allikas väljaandele Mirror rääkida. „Alguses ei saanud inimesed väljaspool Willise perekonda aru, miks Demi elab koos oma endise abikaasa ja tema naisega, kuid nüüd on see mõistetav. Demi on pere jaoks rasketel aegadel olemas olnud ja soovib, et iga päev, mis Bruce'il on jäänud siin maailmas elada, oleks täidetud armastusega,“ sõnas allikas veel.

Kuigi allikas sõnas, et Demi ei plaani oma endise abikaasa perekonna juurest niipea välja kolida, ei jää näitlejanna jäädavalt Willise majja elama. Moore kavatseb jääda Bruce'i perekonna juurde elama seniks, kuni see vajalik on. Teise allika sõnul on Demi elanud Willise perekonnaga lähedaselt koos juba koroonapandeemia algusest ning seega ei ole Moore'i sissekolimine perekonna jaoks midagi märkimisväärset.

Bruce Willisel ja Demi Moore'il on kolm täiskasvanud tütart: Rumer Glenn, Scout LaRue ja Tallulah Belle. Willis ja tema praegune abikaasa Heming kasvatavad ühiselt 10-aastast Mabelit ja 8-aastast Evelyni.