Eile pärast sissejuhatust uuris „Esimese stuudio“ saatejuht Johannes Tralla Jüri Rattalt, kas see, et Keskerakond teeb pärast 1995. aastal toimunud valimisi kõige kehvema tulemuse, käis enne valimisi poliitiku peast läbi. Enne vastamist võttis Ratas aga hetke, et edastada televaatajatele hoopis teine sõnum: poliitik markeeris ära, et tol päeval tähistatakse naistepäeva.

„Kõigepealt ma alustan: ilusat naistepäeva,“ oli Ratase esimene lause telesaates. Sellele vastas Tralla kiirelt: „Aitäh, teile samuti!“. Ratas jätkas dialoogi: „Ma ei soovinud teile seda, ma soovisin televaatajatele“. Trallal ei jäänud muud üle, kui vaikides ja muigega Jüri Ratase öeldu peale noogutada.

Paarisekundiline klipp muutus sotsiaalmeedias aga populaarseks pärast seda, kui näitleja Märt Koik selle Twitterisse postitas. „Ma ei saa naeru kinni,“ kirjutas Koik humoorika klipi juurde.

Neljapäeva hommikuks on tema postitust vaadatud üle 13 000 korra, sellel on 17 reaktsiooni ja üle 600 meeldimise. Näitleja postituse all kommenteerisid mitmed Twitteri kasutajad, kelle jaoks oli intervjuus aset leidnud seik samuti lõbus, samas leidus ka neid, kes arvasid, et Ratas jätab lühikeses videos kibestunud mulje.