„Selleks, et elus edasi liikuda, tuleb meil teha valikuid. Peale hoolikat kaalumist olen otsustanud lõpetada teekonna TV3 „Stuudio“ saatejuhina,“ kirjutab Teller enda Instagrami story's. „Tänulik kogemuse eest!“ lisab ta.

Teller on saadet „Stuudio“ juhtinud alates 2022. aasta septembrist.

Katri Teller lahkub "Stuudio" saatest.


“Armas Katri Teller, täname Sind sära, energia ja põnevate teemade eest, mida koos Sinuga sündinud „Stuudio“ saatesse tõid!,“ teatas telekanal TV3 sotsiaalmeedias.

„Igaõhtune otse-eeter telesaates nõuab vaieldamatult palju aega ning arusaadav, et Sinu kiire elutempo juures – podcastid, õpingud, investeerimine, rahatarkuse jagamine ja muud erilised ettevõtmised – tuleb teha valikuid. Soovime Sulle kogu TV3 pere poolt palju edu ja jätkuvat pärituult tiibadesse! Uute kohtumisteni teleekraanil!“

Teller andis mullu oktoobris Krioonikale pika intervjuu, kus rääkis, et tema eesmärk on alati olnud finantsvabaduse saavutamine. Nüüdseks on ta majanduslikult kindlustatud ja motiveerib ka teisi oma elujärge parandama.

Kitsikuses kasvanud Katri Teller (40) läks palgatööle juba varases nooruses. Ta ütleb, et talle ei meeldi, kui teda miljonäriks nimetatakse, sest temale pole rahasumma pangakontol olnud kunagi omaette eesmärk. Katri soov on olla vaba oma valikutes.

Katri teenis esimese miljoni õigel ajal ostetud kinnisvaraga, toona küll kroonides. Eelmise majanduskriisi ajal kaotas ta aga kõik ja pidi nullist alustama. Katri läks 2013. aastal Itaaliasse tööle, seejärel tegi karjääri Londonis, säästis ja investeeris. „Minu säästumäär oli 80% palgast,“ sõnab ta.

Katri lubas endale ja ka Investeerimisfestivali publikule sel suvel, et jääb aasta lõpus pensionile. „Nagu öeldakse: inimene plaanib ja Jumal naerab. Sain TV3-lt pakkumise, millest ma ei suutnud loobuda, ja pensioniplaan lendas vastu taevast,“ naerab Katri.

Laupäeva hommikuti on Raadio 2 eetris Katri saade „Teller“ ja tal on ka oma podcast „Blondcast“, kus ta lisaks rahateemadele räägib suhetest. Need on tema sõnul inimese elus kaks põhiteemat, mis kas õnnelikuks või õnnetuks teevad, kolmas valdkond on tervis.