Davidsoni korter on pea 420 ruutmeetrit suur ning selles on neli magamistuba ja kolm täissuuruses vannituba. Samuti kuulub korteri juurde privaatne 140 ruutmeetri suurune katuseterrass, millelt avaneb vapustav vaade New Yorgi linnale. Lisaks sellele saab üürija enda käsutusse privaatse aia koos elegantse välisköögiga.

Poissmehekorteris on üle 3,3 meetri kõrgused laed, luksuslik ja täisvarustuses köök, kus on olemas kõik mõeldavad köögimasinad. Samuti on korteris eraldi söögituba ja tõeliselt avar elutuba, kust viib teisele korrusele keerdtrepp. Davidsoni endises kodus on ka suur pesuruum, eritellimusel loodud garderoob ja elektrilised kardinad.

Peamine magamistuba on veidi üle 90 ruutmeetri suur ning selle juurde kuulub eraldi vannituba hiiglasliku vanniga.

Korteri juurde kuulub ka privaatne garaaž. Pete'i korter asub Old Fultoni tänaval ühes neljakorruselises majas, mis ehitati aastal 1925, vahendab New York Post.

Varem elas Pete oma kodulinnaosas Staten Islandil, kuid pani tolle korteri müüki eelmise aasta lõpus 1,29 miljoni dollari eest. Veel pole tal õnnestunud seda maha müüa ning korter on tänaseni antud hinnaga müügis. Enne seda elas Davidson oma ema keldris asuvas toas.