Alves on oma eluaja jooksul kulutanud iluoperatsioonidele üle 1,1 miljoni euro ning lasknud enda välimust tuunida üle 100 korra. Hiljuti lasi ta oma rindu suurendada ja käib nüüd ringi hiiglasliku rinnapartiiga. Alves aga ise iluoperatsioonidele kulutud raha pärast ei muretse ja sõnab, et tegemist on investeeringuga tema õnnetundesse.

Kui varem kandis Alves 1500cc suuruseid rinnaimplantaate, siis nüüd paigaldas ilukirurg talle 2200cc suurused rinnaimplantaadid. Inim-Barbie teatas sotsiaalmeedias, et käis enda välimust tuunimas ühes Belgia ilukliinikus ja oli õnnestunud operatsiooni eest oma kirurgile tänulik. „Ma tunnen end suurepäraselt. Ma ei jõudnud ära oodata, et saaksin jagada seda pilti operatsiooni tulemustest,“ kirjutas naine laupäeval oma Instagrami kontole postitatud foto juurde.

Briti väljaandele Daily Mail avaldas Alves, et on oma praeguse välimusega ülimalt rahul. „Ma armastan seda, et ma olen naine. Kui ma olin väike, unistasin ma pikkadest juustest ja kurvikast kehast. Täna olen ma oma unistuste naine! Mul on nii hea meel, et näen selline välja,“ rääkis ta ja lisas, et ta on läbi käinud pika teekonna, et näha välja selline nagu ta täna on. „Ma mõistan, et ma ei mahu klassikalise ilustandardi piiridesse ja see on minu isiklik valik. Inimesed peaksid seda austama, see on minu elu,“ lausus Inim-Barbie veel.

Jessica kirjeldas, et hoolimata sellest, et ta on käinud korduvalt oma rindu korrigeerimas, ei olnud seekordne operatsioon talle valulik. „Kergelt valutas, aga tulemused on fantastilised,“ oli ta oma operatsiooni üle uhke.

Alvese sõnul on tema täiuslikust elust puudu vaid üks lüli - poiss-sõber, kellega koos ülejäänud elu veeta. „Ma otsin ikka veel oma printsi ja tegelikult on sellega natukene keeruline, kuna mehed tahavad peamiselt lõbutseda ega soovi tõsist suhet,“ nentis ta.