Ühte Sabrinat ja Shawni tundva allika sõnul on paar viimastel nädalatel aina enam teineteise seltskonda nautinud ja nad käivad kohtamas. „Nad on üksteisega palju aega veetnud ja üritavad oma suhet avaliku tähelepanu alt eemal hoida. Nad käisid paar nädalat tagasi koos ühel sünnipäevapeol ja nägid seal armsad välja,“ rääkis allikas ja lisas, et Shawn on tärkava suhte üle õnnelik.

Shawni ja Sabrinat on viimasel ajal mitmeid kordi koos avalikkuse ees käinud. 9. märtsil käisid nad koos Miley Cyrusi värske stuudioalbumi esitluspeol Beverly Hillsis. Sabrina kandis peol musta minikleiti ja Shawn seemisnahast jakki beežide pükstega. Paar oli peol koos ja nad lahkusid samuti koos ning sõitsid musta maasturiga peolokaalist minema.

Veebruari lõpus käisid Mendes ja Carpenter koos Los Angeleses jalutamas. Samuti jäid nad koos piltidele Oscarite auhinnagala järelpeol, kuid nad ei poseerinud sinisel vaibal kõrvuti.

Vahepeal sahistati, et Mendes on armuõnne leidnud hoopis oma 51-aastase kiropraktiku doktor Jocelyn Mirandaga. Neid kahte nähti veebruaris koos Los Angeleses matkamas. Väljaandega Entertainment Tonight vestelnud allikas aga paljastas, et Mendes ja Miranda polnud kunagi romantiliselt seotud. „Nende vahel pole kunagi midagi romantilist olnud, Shawn ei käinud doktor Mirandaga kohtamas,“ ütles allikas.

Varem oli Shawn Mendes suhtes lauljanna Camilla Cabelloga, kuid nad läksid 2021. aasta sügisel lahku. Sabrina Carpenteri kunagi silmarõõm oli Joshua Bassett.