„Head aastapäeva, mu arm! Möödunud on viis aastat sellest, kui me ütlesime jah-sõna. Viis aastat tingimusteta armastust ja naeru... Ohh, ja palju beebisid. Sa oled mu hingesugulane ja mu elu armastus. Ma pole kindel, mida ma siin elus õigesti tegin, et sind oma mehena ära teenisin, aga oh sa poiss, kuidas mind sinuga õnnistatud on,“ tänas Grete Griffin oma abikaasat.

„Aitäh, et taastasid minu usu armastusse ja õnne. Aitäh, et oled parim inimene, keda tean. Sina oled liim, mis hoiab meid koos ja teeb meid tugevaks. Jumal teadis, mida ta sinuga teeb,“ kirjutas Grete oma teises postituses.

Postitus, mis muutis elu

Grete elus muutus kõik veidi üle kuue aasta tagasi, kui ta õppis ja treenis Floridas ning postitas ühel päeval oma Instagrami kontole lause: „Kui praegu oma võitluses alla annad, siis mille nimel sa üldse pingutasid?“ See oli mõeldud teistele motiveeriva tsitaadina, kuid toonane Washington Redskinsi tähtründaja Robert arvas, et Grete ise vajab moraalset tuge, ja soovitas tal pea püsti hoida.

„Kui tema kontole sattusin, ütles sisetunne, et pean temaga ühendust võtma,“ meenutas Robert.

Grete sõnul olid paljud mehed talle tema kauni välimuse pärast komplimente teinud ja privaatsõnumeid lähetanud, kuid Roberti oma erines neist. Grete ei teadnud, millise kohaliku spordistaariga tegu on, nii polnud tal tema suhtes ka eelarvamusi. Paar kohtus silmast silma kuu aja pärast ja see oli armumine esimesest silmapilgust.

Paar abiellus 2018. aastal ja peres kasvab kolm tütart: Gloria, Gameya ja Gia.

Jaga
Kommentaarid