Eesti suurim võitlusspordisündmus The League toimub tänavu juba neljandat korda. 18. märtsil astub Tondiraba Jäähallis areenile paremik nii siit kui ka mujalt – Ott Remmer, Hendrik Themas, Maikel Astur ja paljud teised. Õhtu pidi lõpetama juba traditsiooniks kujunenud järelpidu The League Aftermatch koos haruldase etteastega ATB poolt.

Saksa tantsumuusika legendil on väga kahju, et peab oma esinemise nii lühikese etteteatamisega edasi lükkama, kuid tekkinud olukord ei jäta muud võimalust. „Hea Eesti, mul on väga kahju, kuid pean sel nädalavahetusel Eestis toimuva kontserdi edasi lükkama isiklikel põhjustel. Aitäh, et mõistate. Kõike paremat, Andre,“ kirjutas ATB sotsiaalmeedias.

ATB kontserdile eelnev Eesti suurim võitlusspordi üritus The League toimub plaanipäraselt.

Kõik ATB piletid kehtivad ka 4. novembri kontserdil. Kõik soovijad saavad oma piletiraha tagasi, kui pöörduvad oma piletimüüja (Piletilevi, Ticketer) poole ja jälgivad platvormi piletitagastuse protseduure. Kõik, kes on ostnud pileti ATB + The League suursündmusele, pääsevad sel laupäeval oma piletiga ka The League üritusele ning 4. novembril kehtib pilet samuti nii ATB kontserdile kui The League võitlusspordi üritusele.

ATB kontserdipileti omanikud pääsevad sel laupäeval, 18. märtsil tasuta ametlikule The League järelpeole Helitehases (Madara 22a), kus astuvad lavale legendaarne Caater, nostalgia DJ-set-iga Andres Aljaste, Merimell ning Zneider. Üritus algab kell 23.00.

Korraldaja vabandab tekkinud olukorra pärast ning loodab mõistvale suhtumisele.