Romantiline noortefilm „To All the Boys I've Loved Before“ jõudis Netflixi vahendusel vaatajateni 2018. aastal ning kannab eesti keeles nime „Kõigile poistele, keda olen kunagi armastanud“. Film põhineb samanimelisel raamatul, mis jõudis müügilettidele kolm aastat varem.

Tegemist on südamliku looga Lara Jeanist, kes pole eales mitte kellelegi oma armumistest rääkinud, kuid on igale poisile kirjutanud ühe kirja. Nendes kirjades räägib ta kõik südamelt ära, paneb paberile enda salamõtted ja ütleb asju, mida ta päriselus iial ei ütleks, sest need kirjad kirjutas ta ainult iseendale. Kui kiri on valmis, kleebib ta ümbriku kinni, kirjutab aadressi peale ning paneb kübarakarpi. Ühel päeval aga avastab Lara Jean, et kirjad on posti pandud ja ta peab silmitsi seisma kirjade adressaatidega.

Filmis kehastab Lara Jeani näitlejanna Lana Condor ning Noah Centineo teeb oma rolli Peteri tegelasena, kes on üks Lana kirja adressaate. Hiljuti sattusid Centineo ja Condor kokku Oscarite auhinnagala järelpeol ja jäid seal ka kaamerate ette. Nüüd on Twitteris foto neist levima läinud.

Sotsiaalmeedias imestatakse, kui palju on kunagised filmistaarid muutunud. Enim pakkus kõneainet filmist tuntud meesnäitleja välimus. „Kas see on päriselt tema?“ on üks Twitteri kasutaja Noah Centineo välimuse üle üllatunud. „Mis temaga juhtus? Nad on mõlemad ikka veel väga kenad, aga Noah on palju muutunud,“ kirjutas teine säutsuja. „Ma ei tundnud teda teps mitte ära,“ lausus järgmine kasutaja.

Üks Twitteri kasutaja võrdles Centienot lausa Super Mario mängust tuntud Luigi tegelasega. „Inimesed vananevad, nad ei jää igavesti 20ndatesse aastatesse,“ kirjutas kommenteerija, kes võttis teistest kasutajatest Centineo ja Condori pilti rahulikumalt.