Jacobi kriminaalse taustaga hullunud fänn on 61-aastane Robert Dennis Furo, kes jätab Jacobile erinevaid kingitusi ning avaldab sotsiaalmeedias näitleja vastu suurt armastust.

Austraaliast pärit Jacob Elordi (25) kehastab ülipopulaarses noortesarjas „Euphoria“ kõrvaltegelast Nate Jacobsit. „Euphoria“ jääb HBO sarjade seast populaarsuselt alla vaid „Troonide mängule“ ning kirjeldab keskkooliõpilaste igapäevaelu, millest ei puudu suhted, narkootikumid ja vägivald. Peategelast Rue‘d mängib Zendaya.

Esmaspäeval pöördus Jacob Elordi kohtusse, et saada oma armunud austaja vastu lähenemiskeeld. Kriminaalse taustaga 61-aastane Robert Dennis Furo on Jacobi Hollywoodi kodus käinud kaks korda, et näitlejale armastust avaldada ning kingitusi jätta. Kingitusteks on jäetud saiakesi, lilli, küünlaid ja käsitsi kirjutatud kiri.

Esimene intsident leidis aset 5. veebruaril, kui Jacob koeraga jalutuskäigult koju tulles värava pealt kondiitritoodetega täidetud koti leidis. Jacob väidab, et viskas koti prügikasti, kuid juba mõni minut hiljem oli Furo Jacobi hoovis, karjumas Jacobi nime ning avaldamas oma armastust. Jacob räägib, et käskis Furol lahkuda ning kui ta lõpuks ära läks, kutsus politsei.

Paar nädalat hiljem proovis Furo 30. minuti jooksul kolm korda uuesti Jacobi hoovi siseneda ning sedapuhku jättis hurmur oma silmarõõmule lilled, kommid ja kirjakese. Kirjas Furo vabandas ning palus Jacobil temaga ühendust võtta. Lisaks väljendab Furo oma armastust Jacobi vastu pidevalt sotsiaalmeedias ning Jacob kardab, et Furo käitumine võib iga hetk eskaleeruda.

Esmaspäeval määras kohus Jacobi ahistajale Furole ajutise lähenemiskeelu.

Allikas: TMZ