Kuigi tegemist on juubeliga, siis monarh otsustas seda ainult pereringis ehk printsess Charlene'i ja nende kaksikutega tähistada. Siiski kuulus teisipäeval aasta vanemaks saanud Alberti plaanide sekka ka sündmus, mida ta kutsus meediaga rääkides „inimrööviks“.

„See saab olema väga rahulik,“ ütles ta mõne päeva eest. „Kõigepealt on meil väike lõuna perega ja kui kaksikud koolist koju jõuavad, siis mind röövitakse ära,“ paljastas Albert plaanid. „See on tegelikult saladus. Mulle öeldi, et ma pean olema saadaval inimrööviks. See juhtub kell 17.30.“

Vaatamata sellele, et tegemist on üpriski uhke numbriga, siis Albert endas muutusi ei näe. Rohkem märkab ta 65-aastaseks saamist oma sõprade puhul, sest siis hakkab suurem osa neist pensionile jääma. „Mina aga pensionile jääda ei saa,“ vihjas vürst sellele, et tema töö lõppeb surres.

„Ma eelistan ümmargusi numbreid. See tähendab seda, et 60 oli tähis ja ka 70 tuleb tähtis. Loodetavasti jõuan ma ka 80., 90. ja veel kaugemate numbriteni,“ ütles ta lootusrikkalt.