KONTSERDIJÄRGSES PEOMELUS on Lemeks Grupi finantsjuht Riina Salmistu, Odessa Classics Tallinn toetaja mööblitootja Harviker juht Siiri Tamm ja Tallinna abilinnapea Kaarel Oja.

ABIKAASAD Eesti silmapaistvaim viiuldaja, 24aastane Hans Christian Aavik koos pianist Karolina Aavikuga. Õpingukaaslased, kolleegid ja värsked abikaasad esinevad Odessa Classics fesivalil juunis. Hans Christian mängib 1610. aastal Itaalias valmistatud viiulil.

FESTIVALI eelkontserti toetanud GO Grupi suuromaniku Marcel Vichmanni vestluskaaslasteks on Go Traveli partnersuhete juht Age Põder ja Maris Pruuli (paremal), kes on GO Grupi ühe omaniku Tiit Pruuli abikaasa.

ODESSA CLASSICSI Eesti-poolse korralduse ja rahastuse taga seisab Meelis Kubits, kelle südameasi on riiklike ja erakapitalil põhinevate kultuurisündmuste ühendamine ning noorte talentide toetamine. Tema seltsis on pianist Alexey Botvinov.

EESTI ESIVIIULDAJA Tabasalust pärit Hans Christian Aavik hakkas viiulit mängima viieselt ja tema täht on säranud paljudes kontserdimajades ka väljaspool Eestit. Kodupublik sai Hansu virtuoossust nautida Eesti Vabariigi 105. sünnipäevakontserdil, kus ta esitas Vivaldi loomingut. Mustpeade majas olid Hansu kuulamas ka tema vanemad Harri ja Eve.

SAALITÄIS klassikalise muusika austajaid.

PANID ÕLA ALLA Mitmel alal ettevõtlikud abikaasad Maris ja Tiit Pruuli panid õla alla Odessa Classics Tallinn eelkontserti toimumisele.

Jaga
Kommentaarid