Cage’i nime hakkab kandma üks burboon ehk Ameerika maisiviski, vahendab The Sun. Allikas rääkis väljaandele, et Hollywoodis on nüüd trendiks omada joogimarki. Cage’i jaoks on hingelähedane just viski. Hetkel on ta registreerinud kaubamärgi, ent toode veel ilmarahvani jõudnud pole. „Tal on hea maitse, mistõttu tuleb see hea kraam,“ teadis üks lähikondne.

Praegune olukord tuletab meelde ka märgilise etapi Cage’i filmikarjäärist. Ta mängis peaosa 1995. aasta linateoses „Leaving Las Vegas“. Näitleja kehastas joodikut, kes sõidab hasartmängupealinna ja tegeleb otsesõnu sellega, et end surnuks juua.

Lavastaja Mike Figgis rääkis, et rolli sulandumiseks tahtis Cage ise ka juua. Õigemini olla võtete ajal alati purjus. Lavastaja pani käe vahele ja keelas selle ära. Korra Cage ikkagi eiras keeldu ning enne stseeni filmimist kulistas kõrist alla pudeli viina. „Olin tema peale vihane, sest ta ei öelnud seda mulle,“ meenutas lavastaja ja märkis, et purjus Cage oli võtteplatsil isegi laamendama hakanud.

Osatäitmise eest võitis Cage parima meespeaosatäitja Oscari.

Alkoholi ja Las Vegasega seostub ka üks reaalne vahejuhtum. Paari aasta eest visati ta seal ühest nooblist restoranist välja. Silmnähtavalt alkoholijoobes staar oli kasvatanud endale puhmas habeme ning ka tema riietumisstiil jättis soovida. Toitlustuskohta oli ta tulnud paljajalu.

Pealtnägijate sõnul arvasid teised külalised, et mehe näol on tegu kodutuga. Siiski oli ta tellinud kallist viskit ning joonud tekiilat. Lõpuks visati ta välja.

Kõrvalt tänitajatele andis Cage aga vastulöögi mullu filmiga „The Unbearable Weight of Massive Talent“, mis räägibki temast endast ja seda muidugi satiirivõtmes.

Mis puutub loo hakul mainitud staaridesse, siis Jay-Z-l on šampanjabränd ning Kendall Jenner müüb tekiilat.