Kadi Sarv, kes täna tähistab ka oma 30. sünnipäeva, tegi beebiuudise teatavaks sotsiaalmeedia vahendusel.

Robert ja Kadi sõudsid abieluranda 2021. aasta augustis. Kadi ja Roberti pulmapäeva ametlik osa algas väikeses Taagepera Jaani kirikus, kus kirikuõpetaja Arvo Lasting nad laulatas. Kadi sõnul oli laulatus üks suur tunnetepuhang. „Kõik kirikus viibijad tundsid meievahelist lähedust, õnnepisaraid oli nii palju. Energia, mis meie pulmas valitses, on kirjeldamatu, nii kirikus kui hiljem lossi peosaalis. Ütlesin ka külalistele: mõelge, kuhu see hea energia läheb! See läheb meiega universumisse ja kõigiga koju. Pulmapeol tulid mu sõbrannad vahepeal Robertit kallistama ja ütlesid: me ei jõua enam nutta, sest see kõik on lihtsalt nii ilus,“ rääkis Kadi.

Tähtsast sündmusest sai osa poolsada inimest: perekond, lähemad sõbrad ja kolleegid - pulmapaari sõnul inimesed, keda nad jäägitult usaldavad. „Näitasime neile oma siiraid emotsioone,“ ütles Robert. Kolleegid ega sõbrad polnud näiteks kunagi näinud Robertit nutmas, aga kirikus kõnet pidades ei suutnud vastne abielumees oma emotsioone pidurdada. Kadile ilusaid sõnu öeldes vallandusid ka pisarad. Sarve sõnul on meedia teinud temast Terminaatori, kes netis kommenteerijatele ja ajakirjandusväljaannetele suurte summade ulatuses nõudekirju saadab, aga tema tegelikku olemust nägid külalised pulmas. „Tuli välja, et mina nutsin rohkem kui Kadi,“ ütles Robert.

Üks suur unistus on paaril veel ja need on mõistagi lapsed. „Me oleme nii palju reisinud ja üsna pikalt koos elanud, et tundub ilus mõte lisada meie perekonda natuke liikmeid. Esialgu üks-kaks,“ ütleb Kadi. „Siis vaatame edasi,“ kinnitas ka Robert toona lähiaastate plaani.

Jaga
Kommentaarid