Mõni nädal tagasi asetses Selena Gomez Instagrami kõige enim jälgitud naiste nimekirjas veel Kylie Jenneri järel teisel kohal, kui viimaste nädalatega tegi Gomez kõva spurdi oma jälgijate kasvus. Märtsi alguses läksid Jenner ja Gomez sotsiaalmeedia vahenduse tülli, mistõttu hakkas tõsielustaari jälgijate arv langema ning lauljanna fänniarmee suurus aga kasvama.

Kui märtsi alguses jälgis Gomezit Instagramis 390 miljonit kasutajat, siis möödunud nädala reedel jõudis tema jälgijate arv maagilise 400 miljoni kasutajani. Sellega sai temast esimene naine, kes sellise meeletu koguse jälgijaid on endale Instagramis saavutanud. Meestest on suurimad jälgijate arvud ette näidata jalgpalluritel Cristiano Ronaldol ja Lionel Messil, keda jälgib sotsiaalmeediavõrgustiku platvormil vastavalt 563 miljonit ja 443 miljonit kasutajat.

Ka varem on Selena kandnud kõige enam Instagramis jälgituma naise krooni, kuid pidi selle neli aastat tagasi loovutama esmalt Ariana Grandele ja seejärel Kylie Jennerile, vahendab Elle Magazine.

Märkimisväärse fänniarmee tekkimine ei jäänud Selenal ka endal märkamata ja nädalavahetusel tänas ta armsa postitusega oma jälgijaid. „Soovin, et saaksin kõiki teid 400 miljonit inimest kallistada,“ kirjutas ta Instagramis ja jagas mitmeid südamlikke pilte endast koos fännidega. Too postitus kogus vähem kui ööpäevaga 14,5 miljonit meeldimist ja 161 tuhat kommentaari.